Sodexo a lansat plata cu smartphone-ul pentru utilizatorii Android

Sodexo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața tichetelor de masă, a lansat serviciul Sodexo Pay prin intermediul căruia clienții pot plăti cu smartphone-ul Android utilizând fondurile de pe cardul emis de către companie și înregistrat în aplicație.

Cei care deţin dispozitive Android au acces la serviciul Sodexo Pay pentru toate plăţile efectuate cu produsele Sodexo, incluzând aici cardurile de masă, de vacanţă, cadou şi culturale. Persoanele care dețin dispozitive cu  Android vor putea plăti utilizând direct smarthphone-ul, pe care a fost descărcată aplicaţia.

Sodexo Pay permite integrarea tuturor cardurilor Sodexo – Gusto, Turist, Cultura, Cadou- pe acelaşi dispozitiv. Posesorii de cont CardSodexo vor putea descărca gratuit Sodexo Pay. Beneficiarii de carduri Sodexo vor putea utiliza această soluţie de plată în cadrul reţelei de comercianţi afiliaţi care acceptă plata cu cardul.

Misiunea Sodexo, atât la nivel global cât şi local, este de a îmbunătăţi în permanenţă calitatea serviciilor şi calitatea vieţii consumatorilor. Unul din paşii pe care îi facem în acest sens, este de a oferi tuturor accesul la sisteme de plată rapide, sigure şi eficiente. Suntem printre primele companii şi singurul emitent de carduri şi tichete ce a dezvoltat o soluţie destinată utilizatorilor de telefoane Android”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo România.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!