Rareș Bogdan, despre posibilitatea unei moțiuni de cenzură împotriva PNL: „De la dorință la putință este cale lungă”

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține ferm că în următorii patru ani, cât va fi Klaus Iohannis președinte PNL va fi partidul care va da premierul, în ciuda încercărilor partidelor de opoziție de a răsturna puterea.

Europarlamentarul a comentat posibilitatea ca ALDE, PSD și Pro România să facă o alianță și să depună împreună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PNL.

Este normal ca opoziția să își dorească să răstoarne puterea. De la dorință la putință este cale lungă. Dacă nu ar fi avut un plan, m-aș fi gândit pur și simplu că cei de la PSD nu mai fac politică și cei de la Pro România sau ALDE. E bine că totuși își doresc să treacă la acestă acțiune. Eu vă spun că în următorii patru ani și jumătate, PNL va da premierul. Orice ar face cei din PSD. Că se supără unii, că nu le convine, că o să-mi spună că nu e democratic, asta este realitatea”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Rareș Bogdan a comentat că postarea lui Călin Popescu Tăriceanu este una de opoziție, însă ALDE încă are oameni în Guvern.

Nu înțeleg exact poziția domnului Tăriceanu, dacă e în opoziție sau la putere. El are un discurs de opoziție, dar în același timp, prin formațiunea pe care o conduce, deține 25 de secretari de stat în guvernarea Orban. ALDE au încă oameni în Guvern, au oameni în poziții-cheie din domeniul Energiei. Oamenii lui Chițoiu, Gerea sau Tăriceanu conduc în continuare domeniul energetic. Deci nu prea știu dacă Tăriceanu este în opoziție sau la putere, poate ar trebui să ne lămurească”, a comentat Rareș Bogdan.

O criză aduce întotdeauna și oportunități. Ieșirea dintr-o criză poate avea mai mulți câștigători decât pierzători. Am fi putut să ieșim din această criză mai uniți, mai solidari, cu cicatrici mai puține și cu mai multă încredere în noi.

Klaus Iohannis și “Guvernul Meu” au profitat din plin de frica de un inamic invizibil și au exploatat în mod politic criza până când au stors totul din ea.

Profitorii crizei ne-au sacrificat pe cei mulți de dragul unor rezultate electorale incerte.”, a postat Călin Popescu Tăriceanu, pe pagina sa de socializare.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!