Rareș Bogdan, despre decizia CCR de anulare a amenzilor: „Au dat dreptate celor care au încălcat legea cu bună știință”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a criticat dur decizia Curții Constituționale de a anula amenzile aplicate de către autoritățile române celor care nu au respectat legea în timpul stării de urgență. „Este incredibil ca într-un stat democratic funcțional, CCR să dea dreptate celor care cu bună știință încalcă legea”, a declarat europarlamentarul.

Curtea Constituțională este cea care într-un moment-cheie pentru România a acționat în sprijinul unei minorități, a unei minorități care a încălcat legea și i-a exonerat de penalitate”, a afirmat europarlamentarul.

Este incredibil ca într-un stat democratic funcțional, CCR să dea dreptate celor care cu bună știință încalcă legea și pur și simplu să exonereze de plata a orice amendă pe care în timp de pandemie, de restricții totale în timpul stării de urgență au făcut lucruri anormale”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

Domnul Raed Arafat a spus o frază memorabilă, citez: ‘Cei de la Curtea Constituțională ne-au trimis în prima linie pe noi medicii și ne-au luat muniția’. Pentru că în momentul respectiv au dat dreptate celor peste o sută de mii de oameni care făcuseră ilegalități, care nu respectaseră starea de urgență, izolarea, carantina, măsurile restrictive.

Gândiți-vă ce rău a făcut CCR într-un moment-cheie, un moment în care ar fi trebuit să sprijine nu puterea guvernamentală, ci sistemul de stat din România”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!