Program lejer de muncă: săptămâna viitoare, deputații vor veni la muncă doar luni, pentru votul de învestire a Guvernului Orban

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat, astăzi, programul de lucru de săptămâna viitoare, în care figurează doar votul de învestire a Guvernului Orban, care va avea loc luni, 4 noiembrie. Restul săptămânii va fi dedicat „activităților în circumscripțiile electorale”.

Conducerea Camerei Deputaților a stabilit programul de lucru pentru perioada următoare. Pe agenda Camerei, se arată că luni, 4 noiembrie, va avea loc „ŞEDINŢA COMUNĂ A CAMEREI DEPUTAŢILOR ŞI SENATULUI

– Prezentarea Programului şi a Listei Guvernului de către domnul Ludovic Orban, candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru.

– Dezbateri asupra Programului şi Listei Guvernului.

-Votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra Programului şi a întregii Liste a Guvernului”.

Începând de marți, 5 noiembrie, până sâmbătă, 9 noiembrie, aleșii vor presta „activităţi în circumscripţiile electorale”.

Deputații și senatorii se vor întâlni luni, de la ora 14.00, în ședința comună a celor două Camere din Parlament, pentru dezbaterea listei miniștrilor propuși în noul Executiv și a programului de guvernare de către premierul desemnat, Ludovic Orban. Aleșii vor vota și asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra programului și a întregii liste a Guvernului.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!