Mihai Tudose s-a reînscris în Partidul Social Democrat

Fostul premier Mihai Tudose s-a reînscris în PSD, potrivit anunțului făcut de Marian Dragomir, primarul Brăilei.

Conform documentului postat de către primarul Brăilei, Mihai Tudose s-a înscris din nou în Organizația Județeană Brăila a PSD, semnând adeziunea pe 7 ianuarie.

Tudose a demisionat la începutul lunii decembrie din Pro România după un conflict cu președintele partidului, Victor Ponta. Tensiunile între cei doi au apărut odată cu votul de susținere acordat Guvernului Orban la învestire de către cinci dintre parlamentarii grupului Pro Europa.

MIHAI TUDOSE INTRA ÎN ECHIPĂ !!!

Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD.
Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!!
In martie 1999 am intrat în politica. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit ,dar de fiecare dată am sustinut Brăila.
Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalității.
Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor.
Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD.
Mulțumesc Mihai !!!”, se arată în postarea lui Marian Dragomir.

 

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!