Marcel Ciolacu: „Nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea”

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis și premierului Ludovic Orban, pe care îi consideră „un pericol pentru viitorul țării”.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Ciolacu amenință că, în cazul în care Iohannis și Orban nu promulgă legea pentru dublarea alocațiilor în regim de urgență, PSD depune moțiunea de cenzură în august, fie că România va fi sau nu în stare de alertă. 

Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De aceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România!
Guvernați, nu mai blocați!”, se arată în postarea lui Marcel Ciolacu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!