Îndemnurile la vot ale edililor locali: Primar PSD îndeamnă la vot pentru Klaus Iohannis. Altul amenință cu blocarea proiectelor

Eduard Wendling, membru al Partidului Social Democrat și primar al comunei Păltinoasa, din județul Suceava, îi îndeamnă pe localnici să voteze cu prezidențiabilul PNL, Klaus Iohannis, garantându-le, astfel, dezvoltarea comunei.

Locuitori ai comunei Păltinoasa.. haideți cu toții.. cu mic și mare,duminică la vot. Lăsăm orgoliile, lăsăm invidia și mândria, votăm împreună pentru comunitatea noastră. Personal garantez dezvoltarea comunei într-un alt mod, mai intens și mai amplu dacă votăm Klaus Iohannis!!!”, se arată în postarea primarului, de pe pagina sa de socializare.

 

La polul opus, se află primarul comunei Buciumi din Bacău, Fănică Cozma (PSD), care le-a trimis sătenilor o scrisoare în care le precizează că dacă nu vin la vot în turul doi la prezidențiale și nu votează PSD, atunci lucrările începute se vor opri din lipsă de bani.

TEXTUL SCRISORII:

Atenție!!! Nu rupeți scrisoarea, lăsați să o citească toți membrii familiei cu drept de vot, să nu îmi spuneți vreodată că nu ați știut de cele scrise mai jos!!!

Prin intermediul acestei scrisori mulțumesc celor care au venit la vot și au votat PSD-ul. Aceștia au înțeles că primarul face parte din PSD și tot ce s-a realizat în comună este cu sprijinul PSD-ului.

Îi rog pe acei care au votat alte partide, aşa cum mă sună pe mine pentru alte probleme să mă contacteze şi să îmi spună ce i-a determinat să le voteze şi dacă pot să mă convingă ce au făcut acele partide în comuna Buciumi, timp de 20 de ani de când sunt în fruntea comunei. La fel i-aş ruga şi pe cei care nu s-au prezentat la vot, dar mă sună pentru alte probleme cum ar fi: balastare, deszăpezire, iluminat, dacă pe uliţă nu trece apa, canalizarea, gazul sau asfaltul.

Dacă nu veniţi la vot sau cei care vin la vot şi nu mă sprijină, vor avea surpriza ca lucrările începute să se oprească din lipsă de bani.(…)

Duminică 24 Noiembrie avem turul 2. Dacă veţi binele comunei vă rog să vă implicaţi, să vorbiţi cu rudele, cu venicii, să veniţi la vot şi să votaţi PSD. Aşa cum vă veţi implica d-voastră tot cu acelaşi procent mă voi implica şi eu să duc la capăt proiectele promise.

Apel la tineret că voi şi copiii voştri veţi beneficia mai mult de realizările din comună decât noi care suntem în etate. VENIŢI LA VOT.

Pe 24 Noiembrie s-ar putea să fie vreme rea, se întunecă la 17.30 şi de aceea vă rog să veniţi mai repede la vot, nu vă lăsaţi pe baza că ‘se poate şi fără mine’. Am nevoie de votul D-voastră!

Așa cum eu sunt prezent indiferent de vreme la toate lucrările din comună (…) vă cer doar să veniți la vot și să votați PSD”.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!