Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: „Aș vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar!”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, în eventualitatea în care ar câștiga un nou mandat de primar general, și l-ar dori pe Nicușor Dan, principalul ei contracandidat, ca viceprimar.

Întrebată dacă Nicușor Dan are calitățile necesare pentru funcția de viceprimar, Gabriela Firea a răspuns zâmbind: „Parțial. De aceea nici nu poate fi deocamdată primar general. Câteva are. Orice om are câteva calități”, a adăugat edilul, marți seară, la Digi24.

Firea a refuzat să comenteze episodul în care viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu l-a șicanat pe Nicușor Dan în prima conferință de presă a acestuia, susținând că nu ea a fosta colo și nu i se poate imputa ei nimic, dar apreciază că Dan merita o replică deoarece „spunea multe minciuni” și că „promitea reabilitări” precum Ceaușescu.

Nicușor Dan minte electoratul când spune că va reabilita 100 de km de conducte. Nici Ceaușescu nu putea. Nici dacă oprești apa caldă, apa rece, energia termică și tot nu poți”, a declarat Firea.

Întrebată dacă Nicușor Dan ar fi mai bun decât Aurelian Bădulescu, Gabriela Firea a spus: „Nu știm asta, trebuie să testăm. Dar să știți că primarul general are doi viceprimari. Deci, încap amândoi”, a adăugat ea.

Aș vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar! I-am oferit și data trecută, dar ne-a părăsit. A stat doar șase luni în Consiliul General, chiulind mai mult, deci a fost foarte pasager. Cred că vom colabora foarte bine. Parțial are calități, de aceea nici nu poate fi deocamdată primar general. Să știți că primarul general are doi viceprimari, încap amândoi (n.r. Bădulescu și Dan). Dar, știți că ei doi se împăcau foarte bine când domnul Dan trecea pasager prin Consiliul General? Mâncau împreună, înainte și după ședință. Se înțelegeau, nu aveau nimic de împărțit.”, a spus Gabriela Firea.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!