Florin Iordache: „Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă. Va face o figură frumoasă în turul doi”

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, a afirmat că partidului nu îi este rușine cu Viorica Dăncilă la prezidențiale.

Într-un interviu acordat RFI, vineri, deputatul l-a ironizat pe Klaus Iohannis, spunând că i-au trebuit cinci ani pentru a face o conferință de o oră și că „nu-l vom mai vedea pe președinte foarte curând”.

Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, a declarat Florin Iordache.

Florin Iordache a mai spus că membrilor PSD nu le este rușine cu Viorica Dăncilă, exprimându-și încrederea că va face „o figură frumoasă” în turul doi.

„Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doice figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a mai spus Iordache.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!