EXCLUSIV: Se vinde apartamentul în care a locuit Valentin Ceaușescu – Galerie Foto

Nostalgicii perioadei comuniste cu dare de mână pot profita acum de o ofertă interesantă pe piața imobiliară din București. Este vorba despre apartamentul în care a locuit Valentin Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu, situat în strada Batiștei din capitală, care este oferit spre vânzare la prețul de 250.000 euro.

Imobilul, recent renovat, are o suprafață de 110 mp, este compus din patru camere, două intrări separate și două băi. Este ideal compartimentat pentru a fi folosit ca sediu sau birou, iar poziționarea este una absolut excelentă, cu vedere către Teatrul Național și Hotelul Intercontinental. De precizat mai este și faptul că fiul lui Nicolae Ceaușescu a locuit la această adresă până în anul 2006, ulterior în imobil a funcționat Consulatul Insulelor Belize.

În anunț se menționează, de asemenea, că apartamentul este situat într-un imobil consolidat, riscul seismic fiind zero, deoarece blocul a fost renovat încă dinaintea perioadei în care Valentin Ceaușescu a fost proprietar. Apartamentul beneficiază de încălzire proprie, glafuri de marmură la geamuri, precum și termopane duble, se mai specifică în anunț.

Vânzătorul, probabil un negustor de artă din Baia Mare, dacă ar fi să considerăm restul anunțurilor sale publicate pe aceeași platformă online, menționa inițial și  faptul că prețul cerut in schimbul imobilului putea fi achitat și în criptomonedă, însă această opțiune a fost retrasă din anunț din cauza faptului că legislația din România se pare că nu prevede un cadru legal pentru astfel de plăți, după cum ne-a transmis vânzătorul, contactat telefonic de către redacția noastră.

Mai jos, o galerie foto cu imobilul fiului fostului dictator comunist.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!