După ce a anunțat că o susține pe Dăncilă, PNȚCD acuză Facebook că i-a blocat pagina

Potrivit unui comunicat de presă, Partidul Național Creștin Democrat a hotărât, în forurile statutare, să o susțină pe Viorica Dancilă la alegerile prezidențiale.

După anunț, PNȚCD acuză Facebook că a blocat pagina de socializare a partidului.

 

„Comitetul Național de conducere al PNȚCD, întrunit în data de 2 noiembrie a hotărât în unanimitate acordarea sprijinului partidului pentru candidatul PSD la Președinția României, doamna Viorica Dăncilă. PNȚCD consideră că doamna Viorica Dăncilă este singurul dintre candidați care a dovedit respect pentru principiile și valorile democratice, într-un context extrem de dificil, în care adversarii politici au promovat sistematic și agresiv un comportament profund anti-democratic și anti-constituțional, în scopul câștigării unui avantaj prin învrăjbirea națiunii.

România are nevoie azi mai mult ca oricând de un președinte dedicat construcției, echilibrului și păcii sociale, devotat valorilor și principiilor democratice și Constituției, în beneficiul tuturor cetățenilor”, se arată în comunicatul de presă, semnat de președintele formațiunii, Aurelian Pavelescu.

În data de 27 mai, PNȚCD a mai protestat pe Facebook și a cerut interzicerea Facebook în România pentru „prejudicierea alegerilor europarlamentare”. Partidul condus de Aurelian Pavelescu a semnat, în martie, un protocol de susținere a PSD, însă cum rezultatele la alegeri nu au fost mulțumitoare, formațiunea consideră că Facebook e de vină și că Mark Zuckerberg ar trebui să vină în România să dea explicații.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!