Dăncilă, ironică la adresa Guvernului: „Există destule soluţii. Dacă nu le găsesc, să sune la guvernul PSD”

Preşedintele interimar al Organizaţiei de Femei a PSD, Viorica Dăncilă, a declarat marţi că Guvernul Orban trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să pună în practică legea privind dublarea alocaţiilor pentru copii, iar dacă nu găseşte soluţii, „să sune la Guvernul PSD”.
Întrebată dacă în timpul guvernării PSD avea în plan dublarea alocaţiilor copiilor, fostul premier a declarat, la Palatul Parlamentului, că „În timpul guvernării mele, de un 1 an şi 9 luni, în Parlament s-au luat multe decizi care au fost dublate de o proiecţie bugetară. În momentul în care aceste decizii au fost bune pentru oameni eu, ca prim-ministru, şi membri ai Guvernului a trebuit să găsim soluţii pentru a le pune în practică. Eu cred cu tărie că dacă se doreşte, se poate realiza acest lucru (dublarea alocaţiilor pentru copii – n.r.). Mai mult, am văzut că preşedintele României a dat undă verde referitor la dublarea alocaţiilor. Eu cred că Guvernul trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi există destule soluţii. Dacă nu le găsesc, să sune la guvernul PSD, ca să pună în practică această decizie a Parlamentului”.

Fostul lider PSD a menţionat că a fost premier într-o perioadă „foarte grea”, cu foarte multe crize de gestionat, atât în plan intern, cât şi în plan extern, dar a reuşit să iasă „cu fruntea sus” pentru că nu a luat niciodată o decizie greşită.

Sursa foto: MEDIAFAX
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!