Claudiu Manda, către Victor Ponta: „Nu mai păcălești pe nimeni”

Europarlamentarul social-democrat Claudiu Manda respinge informația transmisă de Victor Ponta, potrivit căreia ar purta negocieri pentru reîntoarcerea fostului premier Mihai Tudose în PSD. 

Observ ca Victor Ponta imi amesteca numele in tot felul de negocieri cu care nu am nicio treaba de altfel. Vreau sa-i transmit doar ca suntem in aceasta situatie, de a pierde guvernarea, strict din cauza tradarii lui si a negocierilor pe care le facea, pe la Neptun, fie cu PNL pentru presedintia Camerei sau pentru comisarul european, fie cu PSD pentru locuri in guvern. Lumea uraste tradatorii ca tine, Victor, si oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni! Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic si nu ti-a iesit. PSD-istii, care au facut campanie cu poza ta pe piept si care ti-au oferit toate functiile politice posibile, nu mai vor nici macar sa auda de tine. Daca nu crezi, deschide frigiderul…”, a afirmat Claudiu Manda, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Reacția europarlamentarului vine după ce liderul Pro România, Victor Ponta, l-a acuzat pe europarlamentarul Mihai Tudose de trădare, afirmând despre acesta că este „negociatorul” cu PNL.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!