CFR Călători: Mai multe trenuri vor avea o nouă oprire la Halta Parc Mogoșoaia

Trenurile care circulă pe rutele Bucureşti Nord – Galaţi şi retur, respectiv Bucureşti Nord – Slobozia Veche şi retur, vor avea, începând de duminică, 15 decembrie, când intră în vigoare noul Mers al Trenurilor, opriri în Halta Parc Mogoşoaia.

În comunicatul de presă al operatorului feroviar de stat se arată că „Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor pasagerilor, CFR Călători informează că începând cu data de 15 decembrie 2019, pentru programul de circulaţie 2019 – 2020, au fost programate trenuri care vor avea opriri în Halta Parc Mogoșoaia pentru a asigura o legătură mai rapidă şi sigură între municipiul București și Mogoșoaia”.

Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet la clasa a 2-a la trenurile Regio este de 3,90 lei, iar la clasa a 1-a costul biletului este de 5,30 lei. La trenurile Interregio preţul unui bilet la clasa a 2-a este de 8,20 lei, iar la clasa a 1-a de 12,50 lei.

Potrivit CFR Călători, se intenţionează ca pe parcursul anului 2020 să mai fie introduse şi alte trenuri pe ruta Bucureşti Nord – Halta Parc Mogoşoaia şi retur, în funcţie de solicitările publicului călător şi necesităţile de transport.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!