Blue Air lansează noi rute din Bucureşti, Iaşi şi Bacău

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, lansează opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din Bucureşti, Iaşi şi Bacău.

Din Bucureşti, în data de 15 iunie va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona. Săptămânal vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinaţie.

Totodată, Blue Air lansează şase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe aeroportul din Bacău.

Diversificarea destinaţiilor reprezintă o prioritate permanentă pentru administraţia Aeroportului Internaţional “George Enescu” Bacău. Investiţiile în infrastructura aeroportuară, deja finalizate, coroborate cu refacerea şi modernizarea pistei de rulare la standarde moderne, crează premisele unei dezvoltări continue. Aeroportul Bacău mai are un avantaj important prin faptul că este poziţionat în mijlocul regiunii Moldova. Astfel, anticipăm, după finalizarea lucrărilor la pistă, o dinamică pozitivă în ceea ce priveşte numărul de destinaţii  şi pasageri”, a declarat  Oana Daniela Chelaru, preşedinte executiv al Aeroportului Internaţional George Enescu, Bacău.

Compania aeriană Blue Air a finalizat anul 2018 cu afaceri de 2,3 miliarde de lei, în creştere cu 21% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!