Alianța USR PLUS, înregistrată oficial la Tribunalul București: „Semne bune pentru fuziune!”

Tribunalul București a admis, miercuri, cererea de înregistrare a alianței politice dintre Uniunea Salvați România și Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate, sub numele complet „Alianța USR PLUS”.

Noua formațiune a fost înscrisă în Registrul Partidelor Politice aflat la Tribunalul București. Cele două partide au decis să demareze negocierile pentru fuziune, dar nu au stabilit o dată certă pentru când acest proces se va finaliza.

Avem oficial Alianța USR PLUS 😉 Semne bune pentru fuziune!”, a postat pe pagina sa de socializare europarlamentarul Dragoș Pîslaru.

Alianţa USR PLUS a fost înregistrată oficial, miercuri, 24 iunie 2020. Secţia a II-a Civilă a Tribunalului Bucureşti a admis miercuri cererea de înregistrare a alianţei politice dintre Uniunea Salvaţi România şi Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate, sub numele complet ‘Alianţa USR PLUS’. Noua formaţiune a fost înscrisă în Registrul Partidelor Politice aflat la Tribunalul Bucureşti. Au existat două cereri de intervenţie în proces, care au fost respinse“, precizează USR prin intermediul unui comunicat. 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!