Alegeri prezidențiale: PMB prelungește programul de lucru pentru eliberarea actelor de identitate

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului București, programul de lucru cu publicul al birourilor de evidență a persoanelor de pe raza municipiului București și al Direcției Generale de Evidență a Persoanelor a Municipiului București va fi extins în zilele de sâmbătă, 9 noiembrie 2019 și 23 noiembrie 2019 (al II-lea tur de scrutin), între orele 08.00-16.00 iar duminică, 10 noiembrie 2019 și 24 noiembrie 2019 (al II-lea tur de scrutin), între orele 07.00-21.00.

Cartea de identitate se întocmeşte şi se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, stării civile, cetăţeniei române şi a domiciliului.
Contravaloarea producerii şi eliberării cărţii de identitate este de 7 lei şi se achită la ghişeele birourilor de evidenţă a persoanelor sector 1-6, precum şi prin SMS, apelând numărul scurt 7530, pentru sectorul 5.
Atunci când nu pot fi prezentate anumite documente (certificate de stare civilă, dovezi cu privire la domiciliu, etc.), se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care se vor depune şi 3 fotografii ¾ cm şi taxa de 1 leu, achitată în acelaşi mod ca şi în cazul cărţilor de identitate.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!